Læsehesten-silkeborg.dk

Nyeste produkt vi har fået hjem.

Nyeste produkt vi har fået hjem.

Advent er på vej og vi har også fået lidt nye magic kort hjem til den nyeste serie.

Man kan læse og høre meget mere om disse decks hos Her.  Card Kingdom er en side som er supported fra wpn som står for MAGIC THE GATHERING.

Vi afholder vores spilleaftener hver fredag. så længe der er spillere som fortæller os at de bliver et par stykker.

Spille tiden foregår fra fredag klokken 18.00-22.00 med mindre nøglebæren har tid/lyst til at spille længere.
vi har et link til facebook gruppen hvor man kan tilmelde sig Her alle er velkommen i alle aldre så længe at man har forståelse for god opførsel og pli. Ellers er man også velkommen til at kontakte os inde i butikken, som så ville tage det videre til administratoren for gruppen.

vores spille samfund som vi har os køre mest på at der skal være plads til alle men vi afholder små tuneringer i ny og næ. der spilles også magic i avalon game club hver onsdag hvor man kan komme og hygge på samme vilkår. deres hjemme side kan man også finde Her eller på http://avalon.danskforum.net/

Der er mulighed for Bestilling af produkter

Vi ville meget gerne hjælpe med at finde et gældende produkt, som vi ikke har her på siden. Måske har vi det fysisk i butikken, eller eventuelt lave en bestilling hos en af vores grossister.

Vi tager forbehold for trykfejl

Vi har et støre og mindre udvalg inden for følgende kategorier. Bøger, Film samt Bræt og kort og vi ville prøve at komme flere og flere produkter ind som vi får dem hjem.

Hvis vi ikke har den en gældende bog som man søger hos os, ville vi gerne anbefale Knappes Antikvariat som har et stort lager af bøger til gode priser. klik Her for at gå til siden.