SIDSTE NYT PÅ SIDEN.

(flere produkter er på vej til siden. )

Trone of Eldrige coll.. Boosters begrænset antal på lager. 230kr pr boosters, og pr display. 2650kr

(spilleaftner)

Vi afholder vores spilleaftener hver fredag. så længe der er spillere som fortæller os at de bliver et par stykker.

Spille tiden foregår fra fredag klokken 18.00-22.00 med mindre nøgle bæren har tid/lyst til at spille længere.
vi har et link til Facebook gruppen hvor man kan tilmelde sig Her alle er velkommen i alle aldre så længe at man har forståelse for god opførsel og pli. Ellers er man også velkommen til at kontakte os inde i butikken, som så ville tage det videre til administratoren for gruppen.

vores spille samfund som vi har os køre mest på at der skal være plads til alle men vi afholder små turneringer i ny og næ. der spilles også Magic i Avalon Game Club hver onsdag hvor man kan komme og hygge på samme vilkår. deres hjemme side kan man også finde Her eller på http://avalon.danskforum.net/

Der er mulighed for Bestilling af produkter

Vi ville meget gerne hjælpe med at finde et gældende produkt, som vi ikke har her på siden. Måske har vi det fysisk i butikken, eller eventuelt lave en bestilling hos en af vores grossister.

Vi tager forbehold for trykfejl

Vi har et støre og mindre udvalg inden for følgende kategorier. Bøger, Film samt Bræt og kort og vi ville prøve at komme flere og flere produkter ind som vi får dem hjem.

Hvis vi ikke har den en gældende bog som man søger hos os, ville vi gerne anbefale Knappes Antikvariat som har et stort lager af bøger til gode priser. klik Her for at gå til siden.